Ontdek de modernste stad van Nederland

Ontdek de modernste stad van Nederland

De toerist  in eigen land uithangen wordt door veel Nederlanders enorm onderschat. Hoewel een citytrip naar een metropool als Londen of Parijs misschien een stuk leuker klinkt, zijn ook de Nederlandse steden zeker een bezoek waard! Een zeer unieke stad in ons eigen land is Rotterdam. Deze moderne stad onderscheidt zich van andere steden door haar strakke uitstraling en architectonische hoogstandjes als de Erasmusbrug, Markthallen en de Euromast. Maar wat kan je hier allemaal beleven? Je leest het in dit blog!

Rondje Rotterdam

Wanneer je van een stevige wandeling houdt zijn alle highlights in Rotterdam op loopafstand. Voor mensen die wat minder te been zijn biedt de stad tevens een breed scala aan openbaar vervoer; van metro’s tot trams en bussen. Een rondje Rotterdam geeft je het mooiste beeld van de moderne stad. Vrijwel alle gebouwen zijn pas na de Tweede Wereldoorlog gebouwd, waardoor de stad een compleet andere look and feel heeft dan bijvoorbeeld Amsterdam.

Rotterdam vanaf het water

Naast de moderne uitstraling staat Rotterdam ook bekend als de grootste havenstad van Europa. Hierdoor is de stad ook goed bereikbaar vanaf het water. Het uitzicht vanaf een partyboot is dan ook oogverblindend! Het biedt een uniek perspectief op de stad; een echte must-do in Rotterdam!

Op zoek naar meer tips voor een dagje Rotterdam? Bezoek dan de pagina van Rotterdam Tourist Information!