Ontdek de Biesbosch!

Ontdek de Biesbosch!

De Biesbosch is één van de meest unieke locaties in Nederland en misschien zelfs wel in Europa. In dit onaangetaste natuurgebied vindt je honderden verschillende dier- en plantsoorten. Ben jij nog nooit in de Biesbosch geweest? Dan is het de hoogste tijd om dit gebied eens te verkennen!

Wandelen of toch een rondvaart?

Als je op ontdekkingstocht in de Biesbosch wilt gaan, is er eigenlijk geen betere manier dan om te gaan wandelen in de Biesbosch of een rondvaart tocht te maken. Het vinden en boeken van een rondvaart tocht moet geen probleem zijn. Er zijn tal van bedrijven die met hun rondvaartboten speciale tochten aanbieden door dit prachtige gebied. Deze tochten leiden je langs alle afgelegen én iconische plekken van de Biesbosch, zoals bijvoorbeeld het Bruggetje van Sint-Jan.

Wil je toch liever gaan wandelen? Dan heb jij ook oneindige keuze, zo kun je zelf een wandelroute uitstippelen of online tal van wandelroutes vinden, de keuze is aan jou. Tussendoor kun je rustig uitrusten en even bijkomen bij een rustig picknicktafeltje middenin de bossen.

Speelbos

Wil je met de kinderen op stap? Zij zullen de dag van hun leven hebben, na je uitgebreide wandel- of rondvaarttocht kun je terecht in een van de vele speelbossen. In deze speelbossen vindt je onder andere: hutten, klimrekken, wateractiviteiten.