Diner op het water

Diner op het water

Noord-Brabant is prachtig en heeft mooie natuurgebieden. Op het grensgebied van Noord-Brabant en Zuid-Holland ligt Nationaal Park de Biesbosch. Een tocht door dit waterrijke gebied brengt de natuur dichtbij en toont je de unieke bewoners van de Biesbosch. Als je zoekt naar een avondvullend programma in dit mooie natuurgebied, is een diner op het water een leuk idee. Gedurende drie uur vaar je met een rondtocht langs de mooiste plekjes van Nationaal Park de Biesbosch.

Uit eten in Drimmelen

De avondtocht begint in Drimmelen. Vooraf geniet u samen van verschillende kleine gerechtjes en een soepje. Vervolgens verrast het live cooking diner aan boord u met allerlei smaken. De avond wordt afgesloten met een dessertparade waarbij u niet hoeft te kiezen! Tijdens uw diner vaart u langs de meest bijzondere plekjes van het Nationaal Park. In de avond is de Biesbosch zeker ook schitterend en de moeite waard om te bezoeken in combinatie met een heerlijk diner.

Bezoek het Biesbosch museum

Als u op zoek bent naar een educatiever uitstapje, is het combineren van een rondvaart met een bezoek aan het Biesbosch museum zeker geschikt. U wordt tijdens deze toch ontvangen op het water met een heerlijke Biesboschbol en koffie. Vervolgens vaart u door de Biesbosch en kunt u het Biesbosch museum bezoeken. Na het genieten van een Bever lunch tijdens de terugvaart wordt de dag goed afgesloten. Waar u ook voor kiest – een diner of een museumbezoek – de Biesbosch zal u verrassen!