High Tea in historisch pand

High Tea in historisch pand

Een High Tea is altijd lekker om samen van te genieten met vrienden of familie. Een High Tea is afkomstig uit Engeland en was oorspronkelijk een maaltijd die rond zes uur ’s avonds genuttigd werd. In Nederland wordt een ‘aangeklede thee’ vaak een High Tea genoemd. Bij een Nederlandse High Tea krijgt u onbeperkt thee en allerlei zoete en hartige lekkernijen. Vaak is het ook mogelijk om te starten met een glas bubbels om er een feestelijke gelegenheid van te maken.

Ambiance

Het is nog leuker om uw High Tea te organiseren in een bijzondere ambiance. Zo is het in Willemstad mogelijk om een High Tea te nuttigen in een historisch pand uit de 17e eeuw. Dit pand heeft verschillende functies gehad, zoals een winkel en een herberg. Gedurende meer dan 200 jaar is er een Grutmolen in gevestigd geweest. In de Grutmolen werd door een paard boekweit, haver of gerst gebroken. Dit pand is inmiddels verbouwd, maar hierbij is gezorgd dat het historische karakter is bewaard. In dit pand – nu de Rosmolen geheten – geniet u dus van een High Tea in een unieke ambiance!

Thuis genieten

Wilt u uw gasten thuis laten genieten van een lekkere High Tea? Er zijn online enorm veel leuke recepten te vinden. Zo maakt u zelf de lekkerste hapjes!